Close

Over Ruben O

Ruben O is het geesteskind van Ruben Opheide. Gedreven door zijn puristische visie in maatkleding is het label Ruben O al jaren een vaste waarde bij honderden klanten doorheen Europa. Samen met zijn leermeester en gerenommeerd Belgisch meesterkleermaker Luc Windey, wordt uitmuntende kleding op maat ontworpen.

 

Het label Ruben O brengt een unieke link tussen elegantie en puur vakmanschap. Het resultaat is een traditioneel hoogstaand modehuis met een hedendaagse look and feel. Doelbewust klein blijven heeft ons de kans gegeven het beste van het beste te bieden aan ons cliënteel.

 

Ruben O team

 

Ruben O klanten zijn afkomstig uit alle windstreken. Uiteraard werken we voor een groot zakelijk cliënteel dat zich graag laat kleden voor allerlei gelegenheden. Daarnaast zijn er liefhebbers van unieke en soms bijzondere kledingstukken. Zij vinden makkelijk de weg naar de duizenden mogelijkheden in geklede of casual broeken, hemden en jackets. Tot slot werken we ook regelmatig voor trouwers.

fullsizerender-16-kopie-4

Ruben O werkt vanuit een loft op het Antwerpse Zuid. Vanuit deze discrete doch familiale sfeer bespreken we met onze klanten hun noden. Italiaanse gastvrijheid en toegankelijkheid zijn steeds van toepassing. Indien gewenst kan Ruben O ook op locatie komen.

 

Neem contact op met Ruben O