Close

Kostuum op maat

Bij Ruben O maken we onze kostuums enkel volledig op maat. Dit om de simpele reden dat een écht goed kostuum nu eenmaal op maat hoort te zijn. Naast een uitzonderlijke pasvorm worden enkel de beste Italiaanse en Britse stoffen gebruikt. Gekende Ruben O leveranciers zijn de stoffenhuizen Scabal (BE), Holland&Sherry (GB), Ermenegildo Zegna (IT) en Carnet (IT).

Service

De beste zijn wil niet enkel zeggen een top product afleveren. Ook de betrokkenheid, beleving en service brengen we naar een nieuw niveau. Zo kan u kiezen om een afspraak te maken bij u thuis, op uw kantoor of in onze showroom aan Antwerpen Zuid.

Sartoriale

Ruben O kan als één van de weinigen in de industrie voldoen aan het wereldvermaarde Sartoriale-label. Dit betekent letterlijk ‘Handgemaakt in Italië’. Het Ruben O atelier is gevestigd ten noorden van Rome en al actief sinds de jaren '50. Onze naaisters en meestersnijders hebben jarenlange ervaring om elk maatpak tot in de perfectie af te werken. Wij op onze beurt beloven dat deze details u niet onopgemerkt zullen voorbij gaan.

Titel 1

Hier komt een tekst.

sartorale-kostuum-handgemaakt

Titel 2

Hier komt een tekst 2.

handgemaakte-kostuums

Titel 3

Hier kom tekst 3

sartoriale

Titel 4

Hier kom tekst 3

handgemaakt-kostuums-scabal-2

Titel 5

Hier kom tekst 5

handmade-suit-belgium

Titel 6

Hier kom tekst 6

mead-to-measure-suit-belgium

Full canvas

Tegenwoordig zijn er erg veel verschillen tussen kostuums. Een Ruben O maatpak wordt steeds afgewerkt met een volledige canvas. Dat wil zeggen dat de volledige binnenkant van het kostuum voorzien is laag uit paarden- en kameelhaar. Deze exceptionele afwerking brengt een aantal grote voordelen met zich mee:

- Uitstekende pasvorm & ongeëvenaard comfort
- Natuurlijk draperend effect
- Langere levensduur
- Volledig ademend

Dankzij de makelij van onze kostuums kunnen we ons onderscheiden van onze concurrenten. In Londen bestaat zelfs het gezegde dat elke man minstens één écht volledig canvas kostuum moet hebben. Een full canvas kostuum is dan ook zoals een fles goeie whisky, het wordt enkel beter met de tijd.

Details

Het verschil van een Ruben O kostuum zit hem niet enkel langs de binnenkant. Ook in de kleinste details is het hoogste niveau van vakmanschap te vinden. Onze knoppen zijn enkel vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hoorn, parelmoer of corozo. En elke mouw zal met de hand in het kostuum worden geplaatst. Dankzij ons kleinschalig atelier in Italië slagen we er in een levertijd te respecteren van 3 tot 4 weken.

kostuum-scabal-stof