Close

HEMD OP MAAT

Een Ruben O hemd staat in de sector gekend als een shirt met de hoogste graad van afwerking. Handwerk met naald en draad, uitgetekend en geperfectioneerd door onze eigen Meesterkleermaker.

Personalisatie

Als klant bepaalt u zelf hoeveel en welke knopen u wenst, de afwerking van de kraag, enzovoort. Een Ruben O hemd kan afgeleverd worden in tal van stijlen en afwerkingen. Daarnaast is elk hemd steeds volledig op uw maat gemaakt.

STOFFEN

Onze hemden worden uitsluitend gesneden van stoffen uit de Britse Thomas Mason collectie of het Italiaanse Albini. Deze uitgebreide collecties zijn gekend voor hun uitmuntende kwaliteit, maar ook de diversiteit zal u niet ontgaan. Van een klassiek zakelijk hemd in talloze gewichten en materialen tot een fantasierijk zomershirt in linnen.

hemd-op-maat-stofkeuze

Personalisatie

Net zoals bij een Ruben O kostuum kan ook een hemd volledig afgewerkt worden naar eigen wensen. Zo kiest u bijvoorbeeld uw favoriete kraag en manchet afwerking, maar ook eventuele contrastkleuren of uw initialen borduren is mogelijk.

personalized-shirts
personalisatie-hemden

Afwerking

De afwerking van een Ruben O hemd is superieur en luxueus. Zo zijn alle naden afgewerkt op 1 millimeter, de mouwen handmatig in het hemd gezet en werken we elke zijnaad af met een vlinder.

hemd-op-maat-afwerking

hemden-knoppen-op-maat

hemd-op-maat-antwerpen

hemd-personaliseren-initialen

hemd-op-maat-antwerpen-tailor

machetknopen-personaliseren-hemd