Close

HEMD OP MAAT

Een Ruben O hemd staat in de sector gekend als een shirt met de hoogste graad van afwerking. Handwerk met naald en draad, uitgetekend en geperfectioneerd door onze eigen Meesterkleermaker.

Personalisatie

Ook bij onze maathemden zijn de mogelijkheden uitgebreid en adviseren we u graag in de keuze tussen de diverse kragen, knopen en specifieke afwerking. Dit varieert van klassiek tot heel modieus en speels. Ook eventuele contrastkleuren of uw initialen laten borduren zijn mogelijk.

STOFFEN

Onze hemden worden uitsluitend gesneden uit stoffen van het Britse Thomas Mason of de Italiaanse Cotonificio Albini collecties. Deze staan internationaal gekend voor hun uitmuntende kwaliteit, en enorme diversiteit. Van klassieke zakelijke oxford en royal twill stoffen, authentieke ceremoniƫle Piquets, tot de extreem geraffineerde Sea Island cottons, prachtige denims en fantasierijk zomers linnen.

hemd-op-maat-stofkeuze

Afwerking

De afwerking van een Ruben O hemd is superieur en luxueus. Zo zijn alle naden afgewerkt op 1 millimeter, de mouwen handmatig in het hemd gezet en werken we elke zijnaad af met een vlinder.

hemd-op-maat-afwerking

hemden-knoppen-op-maat

hemd-op-maat-antwerpen

hemd-personaliseren-initialen

hemd-op-maat-antwerpen-tailor

machetknopen-personaliseren-hemd