Close

Naast onze tijdloze kostuums zijn we bij vele klanten ook gekend voor het maken van een uitzonderlijk aanbod aan casual broeken op maat. Met een uitgebreide collectie in broekstoffen gaande van katoen, jeans, linnen, wol en synthetische stoffen is Ruben O Tailors dé referentie in de lage landen voor allerlei broeken op maat.

Lees meer

De kostuum collectie FW/17 is geïnspireerd op tijdloze elegantie, met een knipoog naar het klassevolle karakter van de mooiste stoffen ter wereld. Nieuw dit seizoen is de toevoeging van de stoffen collectie van Lanificio Cerruti, een Italiaanse stoffenweverij van wereldklasse. Meer dan ooit zijn we op zoek gegaan naar écht bijzondere stoffen. Denk aan cashmere en zijde, vaak in combinatie met wol. Onze vaste Italiaanse, Britse en Belgische collecties in wol en katoen hebben uiteraard ook weer een winter update gekregen.

Lees meer

U kent ons principe, een goed kostuum is zoals een goede fles whisky, het wordt enkel beter met de tijd. Op voorwaarde natuurlijk dat u bepaalde onderhoud tips in acht neemt. Voor uw gemak lijsten wij ze even op.

Lees meer

Laat me starten met te zeggen dat hoe meer accessoires niet beter is. We zijn geen pauwen die zoveel mogelijk uiterlijk vertoon willen bekomen. Neen, we ‘zijn gentlemen of style’ die goed voor de dag willen komen met een tijdloze, klassevolle look. Het gaat er om de juiste accenten te leggen op het juiste tijdstip. En overdaad is zelden goed.

Lees meer

Eind september, de herfst is zit er aan te komen. Hoe stem je je garderobe hier perfect op af? Ruben O geeft je 5 stijltips om de herfst en winter door te komen.

Lees meer

September, de maand waarin Ruben O Tailors jaarlijks zijn winter collectie lanceert. Ook voor 2016 en 2017 hebben we weer een bijzondere nieuwe collectie samen gesteld. Eleganter, tijdlozer en veelzijdiger dan ooit. De beste stoffen ter wereld, allemaal op hun eigen manier. Bekijk hier de nieuwe collectie.

Lees meer

Zomer is in België een relatief begrip. Laat ons zomer daarom omschrijven als 25°C of meer. Want dan begint het voor velen onder ons te jeuken om die oude short weer van stal te halen. Om alle twijfels de wereld uit te helpen, geven we u enkele tips om stijlvol de zomer door te komen.

Lees meer

De sportscoat

De sportscoat op maat is een leuk alternatief voor zij die niet altijd in een volledig kostuum wensen rond te lopen.

Lees meer

Traditie en etiquette maken dat we heel wat 'regels' gevormd hebben als het aankomt op het betere kostuum. Wij overlopen met jou de 10 meest in het oog springende.

Lees meer

Iedereen merkt het, de winter is nu officieel in het land. Voor sommigen de mooiste tijd van het jaar. En eigenlijk voor een gentleman ook. Want in de winter floreert het van de mogelijkheden om je top te kleden. Laagjes, overjassen, handschoenen, mutsen, enzovoort. Winter is ongetwijfeld accessoires-tijd. En laat een accessoire nu net zijn wat een outfit echt helemaal af kan maken.

Lees meer

Dit keer een persoonlijke blogpost. Minder gericht op het uiterlijk of onze metier. Eerder een korte uiteenzetting over de Ruben O visie waarnaar ik denk dat elke man zou moeten leven. Of moet ik heer zeggen?

Lees meer

Elk seizoen heeft zo zijn charmes. Je kledingstijl aanpassen aan elk seizoen zorgt niet alleen voor een onberispelijk voorkomen, maar ook het comfort dat hiermee gepaard gaat is bijzonder te noemen. In deze blogpost bespreken we een Britse klassieker: tweed.

Lees meer

Bij Ruben O Bespoke Tailoring hebben klanten keuze uit duizenden stoffen. Een modern kostuum is immers al lang niet meer enkel in wol te verkrijgen. Om niet te verdwalen in dit immense stoffenwoud geven we even een virtuele rondleiding door ons arsenaal.

Lees meer